Nieuws

Uitslag Rabobank Clubkas CampagneUitslag Rabobank Clubkas Campagne
4 november 2017

Zaterdag 4 november 2017 kwam de Rabobank Arnhem en omstreken langs om de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend te maken. Wij kregen een cheque van €643,78 overhandigd. Iedereen die heeft gestemd, bedankt!


Jeugdtoernooi 2017Jeugdtoernooi 2017
17 september 2017

De inschrijvingen voor het jeugdtoernooi 2017 zijn geopend. Schrijf je snel in via toernooi.nl en doe mee aan dit toernooi.


BardienstroosterBardienstrooster
16 september 2017

Het bardienstrooster voor 2017-2018 is klaar. Schrijf het in je agenda.


Blacklight badmintonBlacklight badminton
8 juli 2017

Zaterdag 8 juli konden de leden van Badmintonclub Didam weer badmintonnen in een donkere sporthal met alleen maar blacklight. Met aansluitend het jeugduitje bij de junioren en eindfeest bij de senioren was het een geslaagde gezellige dag! Bekijk meer foto's in het fotoalbum.


Team 4 2de op de NTKTeam 4 2de op de NTK
25 juni 2017

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni werden de Nederlandse Team Kampioenschappen (NTK) badminton gespeeld in Zutphen. Tijdens dit kampioenschap spelen alle winnaars van de Regio Team Kampioenschappen tegen elkaar voor de titel ‘Nederlands team kampioen’.


Lees meer...

Team 4 van BC Didam speelde in een poule van vijf teams. Verdeeld over twee dagen speelden zij vier wedstrijden. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen met 3-2 en de derde wedstrijd werd gewonnen met 4-1. De vierde wedstrijd was beslissend voor de titel ‘Nederlands team kampioen van de vierde klasse’. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen BC Schollevaar uit Capelle aan den IJssel. De wedstrijd werd verloren met 1-4, waardoor team 4 tweede van Nederland is geworden in de vierde klasse. Een mooi resultaat! Wij feliciteren Sander, Robin, Rodney, Ni-Kiki, Heidi en Lisanne met de tweede plaats op het NTK.


1 - 2 - 3VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden