Jeugd Commissie

Wat doet de Jeugdcommissie?


De jeugdcommissie (JC) regelt alles wat te maken heeft met de groep badmintonners tussen de 7 en 18 jaar. Vanaf ongeveer 7 jaar kun je al lid worden van onze gezellige vereniging BC Didam. De beginners trainen altijd op zaterdagochtend. Als je wat beter wordt, mag je twee keer in de week komen trainen.
De jeugdleden die al wat beter kunnen badmintonnen, kunnen meedoen in de jeugdcompetitie. Je speelt in de competitie met jou teamwedstrijden tegen andere clubs. Deze wedstrijden zijn in het weekend. Competitie spelen is niet verplicht, maar wel erg leuk. Je leert alles over sportiviteit, teamspel en daar hoor winnen en soms verliezen bij.

De jeugdcommissie houdt zich ook bezig met de trainingen en de jeugdcompetitie. Hele goede (gediplomeerde) en leuke trainers leren je op een speelse en vakkundige manier hoe je het badmintonspelletje het beste speelt.

Ook worden er elk jaar leuke, terugkerende activiteiten georganiseerd. Zo is er elk jaar het Jeugdtoernooi die georganiseerd wordt in sporthal De Muizenberg. Hier doen jeugdleden van verschillende clubs aan mee.
Aan het einde van het seizoen zijn er de jeugdclubkampioenschappen, waarbij je tegen je teamgenoten kan strijden. De prijzen die gewonnen worden, worden uitgereikt op het flappentoernooi. Op het flappentoernooi mogen ouders samen met de badmintonners een shuttle slaan.
Dan is er aan het einde van jaar nog een Eindspektakel waarbij de jeugdspelers iets leuks gaan doen. Wat dat is…..dat is elk jaar weer een verrassing.

 

Wie zitten er in de jeugdcommissie?
De jeugdcommissie is een gezellig gemotiveerd team. Hieronder kun je lezen wie ze zijn en wat ze doen. De leden van de Jeugdcommissie zijn zelf ook vaak te vinden in de sporthal en zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden. Mocht u ze daar niet tegenkomen dan kunt u altijd mailen of bellen.

 

Wie: Sander Amting
Wat: Voorzitter, Competitieleider van de jeugd en neemt deel in het Bestuur namens de JC

Wie: vacature
Wat: Secretaris

Wie: Nine Damen
Wat: Lid

Voor vragen of opmerkingen gericht aan de jeugdcommissie, kijk op de contact-pagina voor het mailadres van de jeugdcommissie.

Probeer Badminton

probeerbadminton.nu
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden