Technische Commissie

Wat doet de Technische commissie?

De Technische commissie (TC) verzorgt een aantal zaken binnen de vereniging. De TC zorgt ervoor dat de competitie georganiseerd wordt. Hierbij worden de teamindelingen gemaakt voor de verschillende teams, de speelagenda wordt afgestemd met andere verenigingen en bij ziekte of blessures verzorgt de TC in overleg met de leden de invallers. Daarnaast bepaalt de technische commissie de doelstelling van de teams voor de competitie.
Ook is de technische commissie verantwoordelijk voor de trainingen. De trainers worden in overleg met het bestuur aangetrokken en de TC evalueert hoe de trainers functioneren. Er worden afspraken gemaakt met de trainers over de invulling van het seizoen. Er wordt aan het begin, lopende het competitieseizoen en aan het einde van het seizoen vergaderd met de trainers om te kijken of de doelstellingen gehaald zijn en of deze bijgesteld kunnen of moeten worden voor het volgende seizoen. Ook bepaald de Technische commissie in overleg met de jeugdcommissie de indeling van de trainingsgroepen.
 

De technische commissie en de jeugdcommissie overleggen regelmatig over de progressie van de diverse jeugdspelers. Aan de hand hiervan kan worden bepaald of de jeugdspelers een stap kunnen maken naar de district competitie.

De technische commissie verzorgt daarnaast ook de clubkampioenschappen voor de senioren. Deze worden in twee weekeindes georganiseerd en de senioren kunnen dan strijden voor de titel bij de drie disciplines enkel, dubbel en de mixdubbel.

Wie zitten er in de technische commissie?

Wie: Inge Hultermans
Wat: Algemeen lid

Wie: Ilona van den Berg en Nine Damen
Wat: Competitieleiders

Voor vragen of opmerkingen gericht aan de technische commissie, kijk op de contact-pagina voor het mailadres van de technische commissie.

Probeer Badminton

probeerbadminton.nu
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden