Lid Worden?

Iedereen vanaf 7 jaar mag lid worden van BC Didam. Nieuwe leden mogen ter kennismaking twee keer gratis meespelen. De eerste twee trainingen zal BC Didam zorgen dat er leenrackets aanwezig zijn. De derde keer dat je meespeelt word je geacht het aanmeldingsformulier bij de trainer of bij de ledenadministratie in te leveren. Dit aanmeldingsformulier staat onderaan deze pagina.

 

Jeugdleden:

Jeugdleden kunnen om kennis te maken, een training volgen van een gecertificeerde trainer. Momenteel is er geen wachtlijst voor jeugdleden. Wil je graag een keertje komen kijken en meedoen, kijk op contact-pagina voor het mailadres van de jeugd commissie. Ga naar de gegevens van de sporthal.

 

Volwassenen:

De volwassenen spelen op dinsdagavond in de Muizenberg. Zij starten om 19.00 uur. Op deze avond kan een training worden gevolgd door een gecertificeerde trainer of er kunnen wedstrijden gespeeld worden. Wil je lid worden en je bent 18 jaar of ouder, dan wordt er gevraagd ook een pasfoto in te leveren. Op dinsdagavond wordt er gespeeld in rondes, door middel van labels op een afhangbord. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de recreanten commissie, kijk op de contact-pagina voor het mailadres van de recreanten commissie. Ga naar de gegevens van de sporthal.

 

Ervaren badmintonner?

Heb je al wat langer ervaring met badminton en wil je graag met de competitie teams van de senioren mee trainen, stuur dan een mail naar de technische commissie. Kijk op de contact-pagina voor het mailadres van de technische commissie. De Technische Commissie kan in overleg kijken wat voor jouw de beste plek is om binnen Badmintonclub Didam te badmintonnen.

 

Betaling eerste contributie:

Contributie wordt geïncasseerd door middel van een automatisch incasso. In de bevestigingsbrief van je aanmelding staat meer informatie over de bedragen en het moment van incasseren.

Naast het lidmaatschap van onze club, is badmintonclub Didam verplicht om je aan te melden bij Badminton Nederland. Dit is de Nederlandse Badminton Bond. De bondscontributie moet door de vereniging aan het begin van het lopende jaar voor een heel jaar aan Badminton Nederland worden voldaan. Door Badminton Nederland is een WAO-ongevallenverzekering afgesloten.

Ga naar de contributie bedragen.

 

Open het aanmeldingsformulier voor de junioren of senioren en lees de Algemene Voorwaarden door als leeswijzer om je aan te melden bij de vereniging.

Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden