Sponsorkliks

Koop jij wel eens iets online? Een boek, elektronica, kleding, bezorgmaaltijden of zelfs een vakantie. Of Badminton artikelen bij de bond? De organisatie SponsorKliks geeft verenigingen de mogelijkheid om te profiteren van online aankopen die gedaan worden.

Hoe werkt het? Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van Badmintonclub Didam bij alle bekende webwinkels waarbij je al gewend bent om aankopen te doen. Je betaalt niets extra, de prijs via deze link is gewoon gelijk aan de prijs in de “normale” webwinkel. Alleen is het mooie dat van alle aankopen een commissie aan Badmintonclub Didam wordt uitbetaald!

Als je online iets wilt kopen, klik dan eerst op bovenstaande SponsorKliks-banner en er verschijnt een overzicht van tientallen bekende webwinkels. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze vereniging. En je hoeft jezelf ook nergens voor in te schrijven of aan te melden. Iedereen in jouw kennissenkring kan dus heel eenvoudig een bijdrage leveren. Laat vrienden, familie en bekenden weten dat ze jouw honkbalvereniging heel eenvoudig op deze manier kunnen helpen. Zorg ervoor dat ze een bladwijzer/snelkoppeling naar de SponsorKliks-pagina van Badmintonclub Didam maken. Dan is de kans het grootst dat mensen de link niet eenmalig, maar structureel gebruiken.

Het is belangrijk dat je via de SponsorKliks-banner of  via de Officiële Website van de Badminton Nederland naar de online winkel gaat waar je iets wilt bestellen en dat je tussentijds niet een nieuw venster opent. Anders wordt de commissie niet aan Badmintonclub Didam uitbetaald.
Probeer Badminton

probeerbadminton.nu
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden