De Vereniging: Badmintonclub Didam

BC Didam staat bekend als een badmintonclub waar prestatie en gezelligheid goed samengaan. De vereniging heeft zowel jeugdleden als senioren.

De senioren kunnen vrij spelen op de dinsdagavond in sporthal De Muizenberg. Daarnaast trainen de eerste vier seniorenteams op woensdagavond in sporthal ’t Raland. De junioren trainen ook op woensdagavond in sporthal ’t Raland.

Op zondag wordt er competitie gespeeld van 9.30 uur tot 15.00 uur. Over het algemeen spelen de senioren in de ochtend en de junioren spelen in de middag.

 

In de competitie heeft BC Didam seniorenteams, juniorenteams en recreantenteams. Het eerste seniorenteam van BC Didam komt uit in de 4e divisie landelijk.

 

BC Didam organiseert elk jaar een jeugdtoernooi. Jeugdspelers uit de regio (en ook daarbuiten) kunnen deelnemen aan dit toernooi. Het toernooi vindt eind december plaats.

Daarnaast worden er nog een aantal jaarlijkse activiteiten georganiseerd die alleen bedoeld zijn voor leden van BC Didam. Bijvoorbeeld de clubkampioenschappen voor senioren en junioren, Nieuwjaarsborrel, het eindfeest en een jeugduitje.

Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden